Tuesday, July 15, 2014

Buffet Ramadhan Casa Ombak





Dah masuk second trimester kite di bulan ramadhan. Acaner traweh? cukup?  Sempat lagi kita nak kejar kelebihan ramadhan masih berbaki 2 minggu lebih lagi ni. 

Dalam tengah sibuk-sibuk kerja mesti tak sempat nak masak untuk berbuka lepastu pegi je beli kat bazar ramadhan. Lepastu makanan tu pulak rasa die tak semegah mana. Hampa tak? mesti hampa kan? Okeh kat sini nak share satu tips yang confirm tak menghampakan hati korang. Duduk diam-diam baca entry ni sambil minum kopi.  First skali ambik handphone lepastu buat tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak. Haa gituu. Perut senang hati pun senang tau. Tak payah susah-susah nak cari tempat buka puasa lain. Kalau dekat sekitar Kuala Lumpur anda sangat la disarankan untuk cuba Buffet Ramadhan di Casa Ombak. Kalau di luar Kuala Lumpur pulak alahh jangan risau hari sabtu ahad pun bukak. Tak teringin ke nak rasa hidangan buka puasa yang sangat sedap-sedap ni? Teringin kan? kan? Sambil-sambil shopping raya kat KL tu boleh singgah buka puasa sama.



Apa yang special sangat Buffet Ramadhan di Casa Ombak ni? Gila tak special. Dekorasi je dah ala-ala garden. Buffet stall dengan konsep terbuka. Menangislah kalau tengok. Dan yang paling-paling penting makanan standard hotel limebelas nambelas bintang tapi harga baek punya. Dewasa RM 55, kanak-kanak RM 27. Tak cukup lagi? meyh nak list sikit makanan-makanan yang kompem meleleh yaqliuq. Ade pelbagai hidangan kampung yang meriah dan instant cook stall corner pun ade jugak. Apa tunggu lagi? Jom berbuka puasa di Casa Ombak.

Tapi bukan setakaat Bufet Ramadhan je tau. Jangan taktau, Casa Ombak Creative juga menyediakan perkhidmatan lain seperti design baju pengantin, makeup, andaman dan berpengalaman dalam menguruskan acara lebih dari sepuluh tahun. Kira memang pro la bab-bab pengurusan event ni. Bertempat di Casa Ombak Banglo No. 22 Jalan Damai Off Jalan Ampang. Dah habis usha dah, rekaan baju nikah dan sanding smua up-to-date. Nasiblah muda lagi. Kalau tak memang trase nak kawen lah lepas tengok koleksi baju-baju pengantin tu. hoho. Kalau nak info-info yang lebih lagi dan contoh-contoh dekorasi event yang di organized ole Casa Ombak boleh rujuk ke sini www.ombakcreatives.com



Nah blanje gambar skeping. Terliur  tak? phewww nangis la tengok karipap tuuuu


Map dah ade, harga dah tau, nombor tepon pun dah bagi. Takde alasan lagi nak sesat-sesat. 
Jom ramai-ramai serbuuu



Tempahan Boleh Dibuat Melalui:
Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol