Saturday, July 19, 2014

Sihat dan Cantik Dengan Ephyra


Hari ni nak citer sikit something pasal perempuan yang kadang-kadang orang perempuan sediri pun taktau nak solve macam mane. Bak kata cikgu Biologi masa zaman skolah dulu, belajar takbleh malu-malu. Dalam kelas bio minda kene open haha. Lawak sangat  bila ingat balik time blaja female and male reproductive system.  Laki takde ape sangat. Perempuan lah yang takleh blah. Gila tak malu bab menstrual semua keluar. 

Aku bab-bab menstrual ni memang bagi perhatian lebih sikit. Sebabnye teruk sikit nak melayan diri sendiri ni. Few days before menstrual sangat kritikal. Dia da start pening-pening sakit kepala. Biasa kalau da sakit kepala bangun pun tak boleh dah. Last skali akan muntah. After muntah baru lah terasa bernyawa. Barulah boleh bangun, Agak-agak mampu tak nak layan tiap-tiap bulan cemni? Siryes tak larat. Boleh ganti Izzah Ombak rindu 2 ni. haha. Penah satu hari tu datang rasa nak muntah tu dalam kelas. Gila la menahan takut termuntah kat kawan sebelah. haru betul. Mau dia tak tegur aku setahun ni karang. hahaha. Penah la jugak pegi hospital tapi doktor tu cakap biase lah tu senggugut. Sebab lain orang lain la pulak simtomnya. So aku anggap tu normal walaupun tak larat  tiap bulan cemni.

Oleh sebab itu teringin sangat nak try ephyra dari ocean life. Sebab dengar kata selain masalah kulit ianya jugak boleh stabilkan hormon kan. So pendekatan masuk GA Ephyra by kak Mia Liana ni memang tepatlah. Alhamdulillah menang pulak tu fasa 1. Terima kasih. Terima kasih. Saya betul-betul teringin nak cuba. So this is what I experienced with Ephyra;

Masalah senggugut berkurang

So far dah 3 minggu lebih consume ephyra. Guesss what. Teka. Teka. hihi. Iolss dah tak muntah dahhhhhh. Gila tak happy. Alhamdulillah sangat. Tak tau la pulak produk ni bagus. Sebab memang tak pernah cuba and nak sangat-sangat cuba. Masa nak dekat-dekat tarikh period tu sakit-sakit kpale tu still ade lagi tapi kurang, sebabnye still boleh bangun buat kerja. Selalu kalau da start sakit kpale memang akan tido satu hari tu sampai la muntah then baru ok. Tapi lepas consume Ephyra everything's under control. So far pening-pening sakit kpale kurang and dah tak muntah-muntah dah. Itu dah tersangat-sangat bagus for me.

Kulit Muka lebih baik berbanding dahulu

Macam kulit muka pulak nah tengok sendiri before and after. Cantik tak? cantik tak? kahkah. Dah kalau satu product tu boleh stabilkan hormon at the same time cantikkan kulit lagi, perlu kah kita nak beralih kat produk lain lagi?? Aku rasa kalau consume sebulan dua lagi ni mungkin boleh jadi cantik lebih sikit dari memey suhaiza ni hahaha. Hey doa tu doa. aminnn.



Lebih bertenaga dan tak mengantuk di siang hari

Biasanya lepas waktu tengah hari je mesti mengantuk lagi-lagi kalau puasa. Lepas minum ephyra macam ber-energy lebih sikit je dari biasa. Dah takde dah scene-scene tersenguk-senguk dekat opis lagi dah. haha. Bezt sangat kalau tak mesti nak cari surau lelap jap saploh minit doploh minit.

Rasa yang sangat sedap

Rasa Ephyra sangat-sangat sedap tau. Masam dan manis memang takde rase ubat langsung macam supplement lain. Sedapp, bagus, berkesan. Hah nak cari kat mane lagi produk makanan tambahan yang bagus macm ni? Kepada yang dah terniat tapi sampai skarang tak terbeli-beli. Dengarkan seruan ini. Anda harus cuba. Apa salahnya korbankan sedikit wang untu kesihatan dan kecantikan diri? ehh taknak ke cik abang makin sayang? nak kan..nak kan? ayuh amih henfon sekarang dan wassup ke nombor tertera untuk maklumat lanjut. Tak mahal pun boleh cuba Trial Pack dengan harga RM 68 je untuk 10 sachet which I'm sure anda akan tersenyum bak kerang busuk di lautan.


HARGA PREMIUM PACK (30 SACHETS) 
RM 180 ( Semenanjung ) / RM 190 ( Sabah & Sarawak )
Call / whatsapp HOTLINE : 019 3999 238 / 03 41417889


Satu-satunya produk berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman yang HALAL dan diiktiraf oleh KKM. No side effect. So far memang takde side effect langsung bila consume ephyra mungkin sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari kualiti yang tinggi dan semula jadi seperti kolagen ikan laut dalam, astaxanthin, acai beri, l-glutathione, gam akasia, serbuk tomato, bunga marigold dan acerolla cerry. 


Raya lagi bezt dengan Ephyra.

Last but not least I am so Satisfied with this product. Highly recommended. Nak cantik, nak sihat pilih lah Ephyra by ocean life. Produk berkualiti jenama tempatan yang terbukti berkesan. Takkan menyesal Insya Allah. 

Ephyra, I am your big fan now. 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol