Tuesday, September 9, 2014

Giveaway Sexy Shades






Lame tak update. Lame tak muncul. Lame tak nampak bayang-bayang. Well skalung tanea diucakpan kepada visitor-visitor labyrinth sebab lame tak update pun pageview maintain lagi. Mmuahh cket. Ayang angat chuolls. Haha. Ape slalu artis kate come back, come back. Hakak pun nak buat come back jugak lahh dengan giveaway yang bleh tahan hensem ni. Awak yg kurang hensem kalau pakai pun boleh nampak macam mamat khalid tawww. Sebenarnya beli ni untuk diri sendiri. Mintak dengan seller nak saiz kecik iyerla muka ni lain macam kecik die. Tapi.. tapii still besau jugak. Cis betul. Cis cis cis. Takpelah takpelah dari tak pakai better bagi orang kan. so, da ready blum??



Sexy Shades Red in Colour

Rayban Aviator Dark Green




           1. Create entry and letak banner yang atas skali tu
                2. Follow blog Labyrinth and like fanpapage ni  
                                                
                                                                

3.  KLIK   KLIK   KLIK
4. Submit URL entry ke ruang komen


Clap-clap da siap. Due date 30 September 2014. Winner boleh pilih shades ikut suka hati

.




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol