Monday, April 1, 2013

Gambar baby terchomell dalam dunia


Tahukah apa kegilaan aku? Aku gila dalam melihat baby. Adakah bermaksud naluri keibuan itu sudah terserlah? Maknanya dah capai tahap wajib kahwin lah en. Kalau-kalau guna alasan ni cakap kat mak nak kawen bulan depan approve tak ek. Boleh la kalau nak rasa kene kejar keliling kampung boleh lah try usulkan. haha. Takpe takpe.. Tak lari gunung dikejar sampai seru  kawen nanti aku jemput semua keyh. dun worry babe. Sepanjang hidup ni sebenanye banyak pic baby yang comel-comel aku kumpul tapi dulu laptop penah format en so tak dapat nak slamatkan. Nanti kalau kita dah ada baby kita buat contest baby sapa paling comel nak tak? nak tak? ihih.



Me, sangat suka baby yang muka petak macam ni. Suka sangat. 
Yang bulat pon suka tapi yang petak lagi nampak hensem.haha.




Alolololo..boboy or gegerl ni? 



Yang ni kejam. Tapi still cute. hikkz



Hahaha. Memang habis la nutella mak dia.



 I wish I have twin too. Sangat comel u olzz manja sangatttt tak boleh belah



Yang ni paling feveret! Cuba tengok depan skali belah kiri tu. gerrrraaammm nyerrr nak gigit boleh tak??


Sumber*Google image












Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol