Monday, August 19, 2013

GA Paisley Blouse & Tribal Square by Labyrinth





After 1st segmen blogger pinkish & purplish dulu rasa macam teringin nak buat lagi. 
So untuk GA kali ni takpayah follow banyak sponsor okeh. Pemenang dipilih oleh random.org. Semua peserta ada probability untuk menang baru fair kan ^_^

Syarat-syarat :

1. Follow blog ni Labyrinth & masukkan dalam bloglist korang.
2. Kepada yang ada Instagram mohon like gamba INI
3. Cipta 1 entry bertajuk ' GA Paisley Blouse & Tribal Square by Labyrinth' 
letak banner kat atas ni & backlink kan.
4. Like Fanpage INI
5. Klik sini (makesure clear kan cookies & cache & tunggu sampai habis loading)
Klik   Klik   Klik   Klik  Klik  Klik  Klik
6. Klik Banner dalam entry INI 


GA ni bermula hari ni 19 Ogos 2013 - 1 September 2013
 tapi mungkin diawalkan penutupannya bergantung pada keadaan hehe.
Eh haa last skali janga lupa letak link korang kat ruangan komen tau.


Hadiah - hadiah :





Duit Raya RM 5 x 2 orang


Done! Bezt of Luck to all of You. 

Update * Tengok dekat chatbox ada yg tak boleh post coment kat G+ eh? 
Kalau cemtu bleh pm URL entry tu kat fanpage INI  :)

GA Paisley Blouse & Tribal Square Officially Closed



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol