Sunday, April 28, 2013

"Segmen : Blogger Pinkish and Purplish"




Banner ini ditaja oleh : Opzzpinky 

Salam hari minggu blogger blogger sekalian. Hari ni nak seru semua para blogger fanatik Pink dan Purple dalam Malaysia ni j0in first segmen pinkish and purplish by Labyrinth. Selama berbelog dan aktif berblogwalking nampak ramai blogger yang giler pink and purple. So, untuk first segmen ni nak buat ala-ala gurlish cket lah. Nampak macam bias pulak, pinkish and purplish je ke yang bleh j0in? alalala..taper next time kalau dapat sambutan kite wat warne-warne lain pulak keyh..hehe.Haa lupa nak btaw, segmen ni kolaborasi dengan blogger pemes Aisya Humaira and Opzzpinky. Dua-dua peminat pink bleh terjah blog mereka nanti keyh. Pemilihan pemenang pun akan dipilih oleh mereka berdua. Jangan lupa j0in ramai-ramai eh.Senarai hadiah akan di update nanti. Happy blogging semua.


Syarat-syaratnya :

1.Follow blog ni  Labyrinth, Opzzpinky, Aisya Humaira
2.Like fanpage INI,  INI,  dan  INI
3.Buat satu entry bertajuk "Segmen : Blogger Pinkish and Purplish" dan
backlink kan ke entry ni. Letak skali banner kat atas ni ye.
4.Snap 1 gambar collection pinkish atau purplish korang or gambar yang
korang suka tengok ke, gamba bunga ke tak kisah la janji masuk tema.
Takpun kalau nak pertaruhkan blog  je pun boleh jugak. Printscreen je oke. :)
5.Copy URL entry dan letak kat kotak comment. done!


Jangan lupa PING entry tu juga. Pemenang akan dipilih berdasarkan siapa yang paaaling pinkish and purplish. Tarikh tamat segmen ni pada 5 Mei 2013 pukul 11.59 pm :)

Senarai Hadiah


# Kecintaan aku kepada sesuatu yang berwarna unggu #




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol