Thursday, November 14, 2013

Segmen "Saya Blogger Hawwt" by Labyrinth


Assalamualaikum,

As promised, maka startlah segmen yang aku publish tempoh hari. Nak tengok Senarai hadiah tekan sini. Fenin jugak nak pilih tajuk sampai kan google lagi nak pilih tajuk menarik. Oke ke? Oke la rasanya banner pun dah siap malas nak edit edit lagi. Bagus. Sendiri tanya sendiri jawab. LOL sangat. AHah. Kenape hawwt eh? Macam bezt je...Macam bezt je..  Kira macam sape-sape yang join ni memang hawt gila la.. kihkih and so, I do really hope ullozz may have a wonderfull time in joinning this contest & dapatlah blogwalking kat blog perserta-peserta lain sambil eratkan silaturrahim. Kan? Lepaih tu apa tunggu lagi? Jommm join.




* Pemenang dipilih berdasarkan Top referral & Random *

1)Coppy banner, letak tajuk "Saya Blogger Hawwt"  &  backlink ke entry ini.
2) KLIK   klik  klik  klik  klik klik
3) LIKE fanpage Sponsor



4) Follow Blog Sponsor ( Boleh follow slow slow sampai habis tarikh segmen )
1   2     3    4    5   6   7   8   9   10   11   12    13

5) Follow Twitter
   1      @keyon_hassan

6) Follow instagram

sbshoppe





Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol