Thursday, November 4, 2010

In remembrance...

             Few days before going back to KMM.Exited..!! (knonlah).I'm sure gonna miss mooment tiap2 pagi yg aku kene wat.Bende wajib yg kalau tak buat abislah bebelan free la mendapat..aktiviti akan start from jam 530 pagi..pegi mane? Lokasi: masjid Taman Kemuning (tak brape ingat name dye ape :P).Sangat "wow" bunyi dye en..hum x sempat nak mimpi lame2..Han Jun su..haha.Bile imbas 5 6 kali apelah sangat mimpi2 tu pahale beb ingat senang na dapat?kalau kat KMM memang  harapan la nak bangon pagi2 menapak ke Surau IbadurRahman yg sangat jauh dari A4.2.5  uh macam mane macam mane un sangat bezt brade kat umah..home sweet home :) 


          Then, hantar ifah gi skulah..yg ni paling bezt..padahall :P  Memang budak-budak skarang manje-manje ea? dye taw tak 'akak' dye ney dulu ciap nek beskal lagi lumbe-.lumbe ngan member aw.Sy0k.Taon 2004 mase tu dajah 6.aisehman! jatuh basikal bedarah sampai kain skolah koyak, lumbe-lumbe saper sampai dulu ngan pujaan hati hee~ sume da rase..Skarang da besa mane ade dah bende-bende tu lagi..kawan-kawan un sorang kat tenga hutan sorang kat tenga bandar and tige lagi termasuk aku tecampak kat negare Melaka ni .eyh haa lagi s0rang da terbang ke bumi Mesir.then! bile lagi nak lepak ber-7 ni..Bile lagi korunk nak lepak umah aku tiap-tiap petang jumaat kol 2.30 sambil tengok citer hantu? Bile lagi kite nak gi jalan-jalan sampai naek 9 transport satu hari semate-mate nak gi stadium Shah Alam jer? rindu tak?
rindu kan.... =)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol