Monday, December 3, 2012

Drama nak balik free



Dah lame tak menaip kat sini. Lame jugak blog terabai. Facebook lagi lah dah pat bulan tak bertukar DP. Sampai orang tegur, " apsal setia sangat kau dengan DP ni eh?" Kalau lah kau tau, aku ni takde mase tau. Harap kalau nak online kene pegi CAIS. Kolej memang tak lah. Malas dah nak berharap kat benda-benda free nih. Brodben yang berbayar pun boikot. Kat blok lain boleh pulak dia, bila balik bilik bukan kate lembap nak connect pun fail. Dugaan 'sangat'. Dengan itu sangat-sangat lah jarang online sampai ade citer hot pun tak sempat nak update. Takpe-takpe kita anggap je benda ni baru je jadi. Mai nak ceghita...




Nampak tak yang bulat merah tu. Rasa macam tak jelas. Nak lagi jelas klik SINI. Time ni nak balik kelas tetiba nampak orang ramai berkumpul. Mestilah eksaited kan? Memang lah pun, terkejut gila bila tengok ade sorang laki tengah jadikan satu student perempuan ni tebusan siap acukan pisau lagi. Kitorang memang suspek dia ni gila la sebab dah dalam keadaan macam tu pun dia boleh senyum-senyum kucing lagi tengok kitorang. Masa tu pak guard semua dah try nego dah tapi dia tanak lepaskan gak lastly terpakse panggil polis. Yang peliknya once polis sampai je dia terus serah diri. Rupa-rupanya dia saja buat macam tu sebab dia nak balik indon free sebab ade family prob. Kalau aku lah, aku hantar kat wad psikiatri. Padan muka dia. Suka-suka nak takutkan orang camtu. Dah datang tempat orang buat-buatlah prangai tu baik sikit. Sakit pulak hati kite yang tengok nih. Sekarang ni nak berhadapan dengan orang lagi seram dari nak berhadapan dengan hantu. 









Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol