Saturday, January 5, 2013



Alhamdullilah. Thanks for all wishes. Through message, phone calling, private message, comments on the shoutbox tak ketinggalan juga yang wish aku dalam hati tu pun thank you very much. Even tak boleh nak post kat wall, thanks sebab sudi luangkan masa klik private message tu.  Ramai jugak yang berang. Haha. Bile lagi nak bermanja dengan kamu orang kan. Inilah masanya. Aku cuba cukupkan segayung air mata tanda terharu  pada korang semua. Aku cuba, tapi belum berjaya lagi. Kihkih. Ade pulak orang bezday nak happy-happy dia nak nangis-nangis pulak. Tapi betul lah even dah 21 kali sambut birthday and kalau pun yang ke-41 sekalipun it’s still a day yang boleh buat kita senyum satu hari suntuk. How miracle it is. Tak sempat nak tutup mulut pun, orang wish je kita da kembang kempis balik dah. 






Usia umpama harta, bukan banyaknya yang menjadi perhitungan tapi keberkatannya. 
Jika pendeknya usia bermanfaat panjangnya melimpah kebaktian  
# Thanks again  #  Sayang Korang Sampai  Sorga  # Hugs!  # 



















Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol