Saturday, January 5, 2013



Alhamdullilah. Thanks for all wishes. Through message, phone calling, private message, comments on the shoutbox tak ketinggalan juga yang wish aku dalam hati tu pun thank you very much. Even tak boleh nak post kat wall, thanks sebab sudi luangkan masa klik private message tu.  Ramai jugak yang berang. Haha. Bile lagi nak bermanja dengan kamu orang kan. Inilah masanya. Aku cuba cukupkan segayung air mata tanda terharu  pada korang semua. Aku cuba, tapi belum berjaya lagi. Kihkih. Ade pulak orang bezday nak happy-happy dia nak nangis-nangis pulak. Tapi betul lah even dah 21 kali sambut birthday and kalau pun yang ke-41 sekalipun it’s still a day yang boleh buat kita senyum satu hari suntuk. How miracle it is. Tak sempat nak tutup mulut pun, orang wish je kita da kembang kempis balik dah. 






Usia umpama harta, bukan banyaknya yang menjadi perhitungan tapi keberkatannya. 
Jika pendeknya usia bermanfaat panjangnya melimpah kebaktian  
# Thanks again  #  Sayang Korang Sampai  Sorga  # Hugs!  # 



















11 comments:

luqman zakaria said...

xpe ke lau wish skg..hepi besday! hehehe

zafiRah said...

hehe boleh boleh no problem ^_^

Cuitiex Nieyna said...

Happy Belated Birthday !! Sory wish lmbt , aslkan wish kan ? hehe *just joking ! Btw , burfday akk same with my mother :D Hopefully sucess in your life dear ~ ;)

RadhiahIlyas ッ said...

HBB! happy belated birthday :) akak chhanntek!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Happy Birthday!!!!

tiQ =) said...

happy bornday zafirah!..may Allah bless you~
sorry lmbt wish..hikssss~

btw,gudluck exam! :)

Anonymous said...

takpe2..maaf diterima hehe..
thankx semua tsskk tskk

Eizza Lee Arish said...

Happy Belated Birthday :) Hihi. May Allah bless you alway pretty! :D

sabella mohamad said...

ehh nak wish jugak . happy birthday kak ! may Allah bless . hee

aNiss :):) said...

ehh dah lambat tapi nak wish gak !! happy birthday dear :D

Nurlyla said...

happy belated bdayyy !!! comeynye diaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol