Tuesday, April 9, 2013

Mood ber-Bisnes bercambah-cambah



Assalamualaikum.

Happy Tuesday semua

Alhamdulillah. Perancangan awal dah semakin selesai. Tinggal stok sampai je. Untuk advertisement pun on the way. Tinggal nak touch up cket-cket je pastu launch. Ceyh launch tau macam lah nak jual ferari. Cumanya aku macam tak pecaya je nak buat semua ni. Kawan-kawan sekalian aku nak bukak bisnes ni. eheh. Bunyi macam geli pulak. Pandai ke masalahnya? Tak takut rugi ke? Kalau pike takut je tak jalan la bisnes ye dak. Sebab tu la  buat kecil-kecilan je. Untuk permulaan tak harap pada keuntungan yang tinggi. Customer satisfaction yang penting. Harap-harap berjaya. Benda ni aku dah fikir lama dah. Cuma nak buat taktau bila. Sebagai backup kalau-kalau lepas grad nanti tak dapat kerja idaman atleast aku dah ada tapak sendiri. Instead of kita menganggur sebab nak dapat kerja idaman why not kita yang cipta kerja tu dan bukak pulak peluang kat orang lain. Haa besau nauu misi dan visi nyer tuh.
Takpe Angan-angan itu wawasan.
Doakan saya ^_^ ye kawan-kawan.




jom LIKE Page Ni.....



4 comments:

Nur Dzafirah said...

good luck kembar ... dah like~ ^^

Hannan Fatimah ZHAO said...

what it is?

Amanina said...

salam..singgah sini :)
gudluck.. dh jd businesswoman ya

Anonymous said...

oitt.bisnes ape ha? takde cerita pon.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol