Wednesday, May 8, 2013

Google pun blackout jugak ker??




Before buat assignment memang kene bukak blog dulu. Blogwalking jap sepam baru tenang nak buat kejer kalau tak tangan ni gatal je nak bukak blog. So far GE-13 masih hangat lagi ramai jugak yang masih update pasal keputusan GE hari tu. Macam rasa terkilan jugak tak dapat mengundi tahun ni, sapa suruh tak daftar awal2 masa cukup 21 hari tu. Salah sendiri. Takpe-takpe kita fight lagi 5 tahun nanti keyh. Ceyhh ceyhh. Baru terperasan masa nak search info untuk assignment tadi. Bukak google je terus nampak hitam. Cayalah google pun protes blackout jugak eyh.. 





Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol