Friday, July 12, 2013

Food Skin untuk kulit Kering


Minggu lepas minggu mengurungkan diri dalam rumah. Tak cukup dalam rumah kurung lagi dalam bilik. Bila lapar tau-tau la kluar sendiri carik makanan. Hehe. Semua sebab face skin aku yang lain macam punya corak dia lately lepas tuka pencuci muka baru. Memula notice macam ade menggelupas-menggelupas cikit pastu kulit muka tu macam kering, tapi buat rilek je. Aku en pen-rilek orangnya. Mase nak apply foundation tu baru ketara dia tak flawless macam biasa. Ketak-ketak merekah pulak texture kulit lepas apply foundation especially part pipi. Dah bagaimana pula nak keluar dengan rupa sebegitu? Cepat-cepat pegi farmasi mintak krim paling power yang bleh heal skin problem ni dalam masa beberapa hari.




Ini dia namanya Cosmoderm.  Boleh dapat dekat farmasi sangat powerful untuk kulit kering. Sekelip mata je. Ahah! tipu.tipu. Tapi oke la dalam seminggu my skin texture dah back to normal. Yeay! For those yang skin dia sensitive-sensitive tu jangan suka nak try macam-macam product takut tak serasi. The best way is refer to expertise. Pergi farmasi ke pergi specialist ke. Biarla mahal sikit. Muka tu satu je karang kalau rosak mane nak dapat tuka? :P




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol