Thursday, September 12, 2013

Segmen 1K


Assalamualaikum


Millions of thanks to all sponsor akhirnya dapat jugak launch segmen 1K ni. Kenape 1K ye? ahah adela adela. Akhir akhir segmen t baru bleh bagi tau. Hah  kalau nak menang Beuty set box, shaklee, shawl, header idaman, tudung bawal, motivational book, topup and fridge magnet jemput la joinn.




Syarat-syarat penyertaan


1. Follow blog  | Follow | Follow | Follow | Follow | Follow | Follow | Follow |
2. Buat entry, letak banner kat atas ni and backlink kan ke entry ini.
3. Clearkan cache & cookies dan  KLIK  KLIK  KLIK  KLIK  KLIK  KLIK
4. LIKE fanpage




5. Share album  INI
6. Lepas da siap URL entry letakkan kat komen box bawah ini.

Tarikh segmen : 13 September - 27 September (2 minggu je)

Hadiah utama - Beuty set box  (top referral) x 1 pemenang



Whitening mask x 1
Golden Ring serum x 1
Pure Smooth Pressed Powder (natural) x 1
Syurah Kirana Perfume x 1
Pocket Tissue x 1
Headband Pink x 1



OsteMatrix @ B-Complex  x 1 pemenang

Topup RM 10 X 1 pemenang
RM 5 X 2 pemenang


Tudung Bawal x 1 pemenang


1 Pemenang


Fridge Magnet x 3 pemenang


Shawl Satin x 1 pemenang


Header idaman. Boleh request ye nak header macam mana ^_^ 
2 pemenang

GudLuck!


*Teringin nak ada koleksi trendy dress and shawl cantik-cantik??
Visit fanpage Labyrinth untuk koleksi dress yang up2date dan mampu milik.*




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol