Monday, December 2, 2013

Top referral boleh pilih hadiah mana yang mereka nak.


Testing testing 1 2 3.  Kalau blog ni rumah, mesti dah berpenunggu rumah ni. Kesian blog..kesian blog lame kene tinggal eyh. Kalau busy sangat sampai bebrape minggu tak de masa update blog selalunya mesti buat segmen. Baru terasa sikit blog ni hidup walau hakikat owner dia separuh mati uruskan hal dunia. Belari sane sini nak kejar 23 kredit hour ya Allah penat dia kalah berenang dari sungai langat ke sungai klang. Jerawat jangan cakap la.. macam cendawan tumbuh lepas hujan. eh! subur pulak dia time kita tensi tensi ni kan. Well student life. Nanti da abiz blaja sibuk nak rindu-rindu pulak. Enjoy babes selagi ade masa. Tensi is good. Tension is about activating your mind to work more. Kan bagus bagi otak tu kerja sikit. Nanti sapa yang pandai? ekau jugak kan. 

Okeh cakap pasal recent segmen sape yang tak join lagi angkat hidung. angkat hidung cepatt. Kali ni punya segmen hadiah yang di sponsor mostly berupa barangan kecantikan. Sape tanak cantik? Heyy ade orang tanak cantik ke? nak kan? nak kan? nak kan? haa pe lagi Klik sini. Untuk yang tengah cari supplement tambahan untuk kecantikan kulit dan menambahkan tenaga jangan tak tau produk shaklee yang selalu orang sebut-sebut tu  menawarkan banyak produk-produk yang sesuai untuk anda. Sekarang trend orang makan supplement tau. In fact, lecturer personality development aku pun sungguh-sungguh promote suruh kitorang makan supplement. Siryesly it is for your own good. Sebab? badan kita memerlukan banyak vitamin untuk against sgala macam bacteria and to achieve it kita perlu makan almost ber berkilogram-kilogram buah satu hari untuk obtain vitamin yang diperlukan. hah. Mampu?? Dari bersusah payah nak beli banyak-banyak tu why dont we just consume satu produk yang ade semua khasiat dan vitamin yang diperlukan. kan? Nak tau lebih lanjut pasal shaklee boleh klik terus ke page ni. Apa-apa yang korang nak tanya boleh tanya terus dekan owner keyh.



One way of getting those product for free is by joining this contest KLIK. Bukan setakat shaklee aje tau banyak lagi hadiah kecantikan lain such as lulur herboris, treenea, savee mask, Gluthathion bird-nest SOAP untuk hasil kulit yang menawan, tudung,super cute shawl dan banyak lagi. Klau nak tengok senarai hadiah klik sini. Kalau ikut plan asal segmen ni da tutup semalam. Memandangkan aku akan buzy lagi dan lagi sampai akhir minggu ni so good news people! Segmen dianjakkan sampai akhir minggu ni 8 Disember 2013. Top referral berpeluang pilih sendiri hadiah mana yang mereka nak. Mana-mana je ikut suka hati. Hah bezt x bezt? Jom join ramai-ramai.

Klik banner untuk join!






Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol