Friday, December 13, 2013

Pengumuman penting :)


Assalamualaikum.

Sorry sangat kepada yang tertunggu-tunggu untuk pengumuman pemenang. Setakat yang submit link dekat entry segmen tu semua link url dah dimasukkan dalam senarai peserta. Tapi ramai jugak yang comment link mereka tak ada ade la dalam 12 orang. Bila double check memang link korang takde tau dalam entry segmen blogger hawt tu. Hmm aku rase mesti google+ punya masalah ni. Sebab masa buat segmen lepas pun cemni jugak ada yang x boleh submit link gune google+ lagi. Sepatutnya malam tadi nak umum pemenang disebabkan masih ade yang comment link mereka takde so terpakse la update lagi. Nanti kalau ade yang tertinggal kesian pulak da penat-penat korang join kan. Ok, hope korang-korang yang join dapat semak semula keyh. Kalau link takde inform tau sampai malam ni je tak boleh lambat2 kesian kat yang lain yang menunggu. Esok saya umum pemenang lepas tu tak boleh claim lg tau link takde dalam senarai. Sorry for the incovenience. Next segmen tak terjadi lagi. hee. Happy Saturday all



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol