Wednesday, April 16, 2014

Pinkish & Purplish Part 2






Hola. hari ni nak buat quick segmen untuk si pinkish and purplish. Haish suka betul buat segmen diskriminasi cemni kan? hehe. Tak. Tak. Kali ni semua orang boleh join. Tapi hadiah tetap kaler feveret iolls. Eh awak! ye awak yang tengah bace tu jemput lah joinn. Mane tau rezeki awak kan. ^_^


Syarat-syaratnya:

1. Follow blog Labyrinth
                                                2. Like fanpage  
3.  Klik     Klik    Klik   Klik   Klik
4. Buat satu entry letak banner kat atas ni and publish.
5. Jangan lupa letak URL  kat kotak comment tunggu sampai comment tu appear eh
bagi mengelakkan kalau-kalau comment korang tu tak masuk.
Pemilihan pemenang berdasarkan random dan top referral.

Tarikh Tutup 1 Mei 2014


Glitter bawal
Pink Handkerchief
Headband
hair band


End Curve Shawl
 Handkerchief
Headband
hair band


Cute Handkerchief  x 3 pemenang


Done!!!




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol