Tuesday, July 10, 2012

Ape yang best?

Morning allz, penah shopping-shopping online tak? mostly penah la kan atleast skali. Here nak share how addicted I am to online shopping . Owh tataw la setahun ntah brape kali aku shopping-shopping guna online. To me, ianya sangat praktikal. As a gurl yg macam gurl lain jugak, sh0pping tu hobby yang sangat best as the most preferable way to habiskan kan duit kita sehabis-habisnya. kan? hikhik. No no jangan ikut pghangai ni tak helok.

Untuk orang yang suka window shopping tengok-tengok dulu baru beli boleh terus cari kat mall kan, but untuk aku yang susah nak memilih ni sangat payah kalau nak praktikkan yg macam tu. Aku kene tengok orang pakai dulu then cantik dipandang mata baru ikut beli. Like kalau kite tengok kat website sekarang ni kan sweet jer model-model uh pakai, agak-agak bekenan sure aku beli. Cer bawak kat mall memang berpinau mate nak memilih last2 memang balik bawak habuk mall ajer lah gamaknyer pheww~ Agak-agak ade yg same spesies cam kite tak..? ade tak ade tak..? hah! tengok nih cer klik SINI .





Hah! yang ni pun salah satu care ber-online shopping jugak. Tapi cara dia lain siket daripade yang kite salu buat tu place order,booking,payment pastu dapat barang. Yang ni lain sikit iaitu beli secara lelong.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol