Sunday, July 8, 2012

wedding wedding wedding

        Dua minggu da kat rumah. Again again and again, its good to be h0me :))) Alhamdulillah. Being a pers0n who alwez homesick when stay far away fr0m home sangat2 menguji. Nak cakap lagi skali ser0nok sangat balik rumah hihi!. Dont get jelly, dont get annoyed . Cuma nak share jer rasa happy ni pada dunia. owh2 owkeh then, seminggu dua ni buzy tolong2 kakak angkat manage wedding dia.. Tapi taklah buzy mane pun tolong siket2 jer aku kan malas banyak :P Sebab suka buat kejer2 dek0rasi ni then aku dengan rela amik tugas menghias d00rgift untuk di bagi pada tetamu. Takde la ape sangat pun cuma ren0vate sket2 jer tambah-tambah riben and thats what i'm really do.



benda simple yg aku rase ohsem sangat haha




v0ila!



nasib baik jemputan tak ramai, tu pun teseliuh gak ar jari ni memanage kan riben2 tu


 okeh! yg ni sgt jelez! kemas sgt inai tu. nak.....


After ijab qabul ^_^



nak kawen jgk..pliz.. :P



 aku as 'pengapit' bidan terjun.hik2 first tyme pegang jawatani ni. ser0nok jgk la


pinjam pelamin..amibik berkat gitu.


 bef0re balik snap a pic dulu ;)


me with my adik


mak ngan abah pun nak gambar jgk? okeh taper layan jer.


           
Alhamdulillah..everything went smoothly, my kakak pun da selamat mendirikan rumah tangga. My wish for b0th of you happy ever after and semoga tabah menghadapi suka,duka dan bahagia berumah tangga.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol