Tuesday, July 31, 2012

Super Takut..!


Takut tak dengar tajuk tu..? owh belum citer so belum takut lagi lah kan. oke simpan dulu . Manusia sekarang memang macam-macam. Rasa memang ni lah salah satu impak kerjaya penganggur yang makin popular skarang membuat kan sesetengah kutu-kutu haprak ni buat dose kering menganiaya orang.

Masa tengah - tengah layan fb tadi ternampak ade satu fb page ni giat jalankan kerja curi-curi pic girl yang mostly semuanya kiut and comel-comel and then upload ke page dorang. Yang marah nyer skarang ni, page tu tak senonoh dah la amik pic orang and then komen-komen nya semua tak senonoh dan berbaur lucah termasuk admin nye skali. Dah dia admin kan, dia la paling haprak diantara yang haprak tu. Ya Allah memang mengucap panjang je lah masa tengok tadi tu. To siapa-siapa yang ada terjumpa page cenggini mintak lah tolong report. Yang pandai-pandai IT tu buat la apa-apa yang patut. Pic girl bertudung pun ada. Even bertudung ada part-part yang dorang highlight. Haa paham kan tak yah nak explain lah kan.. Siryes sangat kesian.

Pesanan kat gegurL semua. Pliss and pliss hati-hati bila upload gambar tu. Elakkan or nak lagi selamat janganlah letak pic-pic yang yang tak cover our aurat. Sebab kalau aurat kita terjaga dorang takkan ada modal nak perlekehkan kita. Takut di salah gunakan nanti. Take note oke.


Haa skarang da boleh takut :P


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol