Saturday, September 22, 2012

Jom Tingkatkan Followers sampai lebam!





Entry last yang bertarikh nam tujuh minggu yang lalu dimulakan dengan j0in segmen!
Daripada dibiarkan sunyi sepi tanpa bunyi maka bauguslah kiranya kita havoc kan dengan
menjoin segment ^_^

Stakat jam duabelas 23/9/12 ahad ni.. Follower baru menjengah 144.
Kira oke la tu. Teringat masa mula-mula buat blog seketul, dua ketul jer follower hikz..!
Kepada blogger-blogger sekalian teruskan berblog dan sama-sama lah kita berk0ngsi segala
 input dan output yang bermanfaat kepada dunia!.oke?



30 comments:

Zayn said...

Okay done awak ;) . Jemput blogwalking di blog blog peserta lain jugak yaw untuk tingkatkan follower .

Anonymous said...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

Mya said...

salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

pha is said...

singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

dah follow sini..

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Syikin Alias said...

hai,,
dari segmen yg sama...
done follow sini..follow me back yaww..XD

http://sayangmamabah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Farah Raihana said...

Hye. Dari segmen yang sama. Done follow awak. Jangan lupa follow balik tau tau tau?

http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

roslita thalib said...

hai..kita singgah n follow sini . jom ke blog saya juga ^^
http://karipapkensar.blogspot.com/

Isabel Diaz said...

Singgah sini sambil follow

Jum follow saya balik

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

Dear KHY said...

datang dari segmen yang sama. saya follow sini,jemput ke blog saya dan be my follower kalau sudi ^_^

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

misspurple said...

misspurple singgah dr segmen yg sme...done follow kamu..=)

http://milopurple.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

cik azLyzah⊙.☉ said...

Helooooo...saye dah blogswimming,blogrunning,blogjumping,kat sini,sile blogwalking ke blog saye kalau free (saye memang merepekGila)xD
*done follow awak^^

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

cik azLyzah⊙.☉ said...

Helooooo...saye dah blogswimming,blogrunning,blogjumping,kat sini,sile blogwalking ke blog saye kalau free (saye memang merepekGila)xD
*done follow awak^^

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Dhia Dirham said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Nurfara Hani said...

Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Nurul Aini said...

Salam, singgah sini dan follow juga. :) Blog purple awak kemas dan cantiklah.


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Anonymous said...

dah follow sini dear...
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah sini :)
Jemput ke blog http://misszberceloteh.blogspot.com/

Solehah Shamsuddin said...

Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Hanna said...

Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jom la like page Hanna sekali. Thanks awak!!

http://www.facebook.com/pages/Hanna-the-Bare-Essence/418708651509656?ref=hl

Eira Shamiera said...

hai..dtg dari segmen sama,,done follow..sudi-sudi follow kembali..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

misspurple said...

singgah dr segmen yg sme..done follow awak..=) jemput singgah blog sye...

http://milopurple.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

ishy77 said...

slmt berkawan..done follow U~~come n hit me back.tq ye

Mama Adam said...

as salam,

dr segmen yang sama

http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

#178

Hatoru Bisco said...

done follow.. follow me :D dari segmen yg sama :D
http://hatorubisco.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Dikbi Kamaruddin said...

singgah cni & follow
jom ke blog saya.. :)

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Nur Husna Mohamad Jamil said...

done follow u..jgn lupe singgah and follow blog na.. :D

http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

hye
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol