Saturday, September 22, 2012

Let tha pictures talk



Entry ke-4 untuk hari ni. Hebat! 
Alang-alang ada mase nih baik update skarang bila dah tak de nanti baru la nak
bising-bising takde can nak update blog.


Jemputan Jamuan Hari Raya PERSADA.
Ikutkan ahli jer bleh gi. Tapi sebab dapat jemputan wakil fakulti, dapatlah merasa
makan free ahah~ Menu special ayam pansuh. If datang Sarawak jangan balik sbelum try ayam pansuh oke?.



Orentasi Fakulti by 
Persatuan Mahasiswa Fakulti Sains Kognitif Dan Pembangunan Manusia




Regata
Pertandingan Kayak di area sungai Rajang, Kuching Sarawak. Macam serram je mase tengok dorang compete. Kot-kot la terbalik ke naya je kalau ade buaya.



Masa jalan kat Indian Street we all drop by kat masjid ni solat zuhur.
Macam kat Kemboja pulak tengok masjid ni. Binaan lame yang unik. 









5 comments:

hainom OKje said...

macamana rupanya ayam pansuh ek? nape tak ambik gambo?

zaf said...

hihihi gamba ade tapi yang dalam pinggan la yang hampir nak habis..da nak hbis baru ingat nk snap.. :P

NUR AIN AZMAN said...

Kamu comel :)

OnE_nIeZuKa said...

haiii..

marilah join giveaway saya nak makeup.. hadiahnya istimewa n banyak...
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

Nadratul Syazwana said...

kalau mood nak menaip timbul, memang banyak la entry akhirnya .... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol