Sunday, December 30, 2012

"ZyraRoxx's Blogbuster"






Ntah gambo ape yang aku tempek kan nih? Nampak macam style je. Haa nak tau tekan sini tekan sini . Selame kerjaya suku masa sebagai blogger nih warrggh blogger kau, aku dok tercarik-carik blog yang hebak daebak dari segi penulisannya untuk jadi panduan hidup melayari bahtera di alam maya ini. Tak nak lah yang sekadar update entry berdasarkan copy paste dari internet je tapi ade garapan idea air tangan sendiri. Yang tu lah yang kite mahukan. So uolls bleh la slalu-slalu visit blog ZyraRoxx ni. First time datang blog ni I dah jatuh suka. Ceyh ceyh ceyh nak main jatuh jatuh pulak dia. 
Oke la just nak cakap Zyra I join segmen u. ^_^












Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol