Sunday, December 30, 2012

"ZyraRoxx's Blogbuster"






Ntah gambo ape yang aku tempek kan nih? Nampak macam style je. Haa nak tau tekan sini tekan sini . Selame kerjaya suku masa sebagai blogger nih warrggh blogger kau, aku dok tercarik-carik blog yang hebak daebak dari segi penulisannya untuk jadi panduan hidup melayari bahtera di alam maya ini. Tak nak lah yang sekadar update entry berdasarkan copy paste dari internet je tapi ade garapan idea air tangan sendiri. Yang tu lah yang kite mahukan. So uolls bleh la slalu-slalu visit blog ZyraRoxx ni. First time datang blog ni I dah jatuh suka. Ceyh ceyh ceyh nak main jatuh jatuh pulak dia. 
Oke la just nak cakap Zyra I join segmen u. ^_^












24 comments:

Hanida Moss said...

Hai Zafirah, salam perkenalan
Akak dah follow blog awak :)

Zyra Roxx said...

wee wee weeewwitt! thanks join ^^
hepi blogging ;)oh done folow <3

Cikgu Ma said...

salam...singgah kenal dgn tuan blog dari segmen blogbuster =)

http://www.cikgubest.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

AmieRul AsyRaff said...

TERIMA KASIH KERANA TERJAH BLOG SAYEEE. DONE FOLLOW . DARI SEGMEN YANG SAMA

kecikyaya said...

done follow ^_^
thnx follow my blog ^_^
comel blog ^_^
tapi tuan punyer blog lagi comel ^_^

anismasrina said...

Dari segmen sama..done follow awak Nice blog. Follow Hanis balik k .http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

✿ Misz Noni ✿ said...

Dah follow . Dari segmen yg sama :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

luqman zakaria said...

thnx sebab singgah blog arepnakbebel.com..luqman singgah sini dn follow :)

azifah yazid said...

follow sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Eizza Lee Arish said...

Dari segmen yg sama ^_^ singgah and follow sini :)

miss fluffy said...

hai geng!!!dr segmen yg sm!!hehe ^^

cik RQS said...

datang balas kunjungan dari segmen sama..
http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Miss Xyz said...

dari kump spongebob dtg ke mari~

Hidayah Zulkefli said...

jln2 dr segmen sama. jemput singgah n follow blog saya pulak
http://misshdyh.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Remy hazza said...

dari segmen yg sama......
yg yg penting kita dah jadi geng spongebob squarepants...

salam kenal!!!!

Angel Love Soldier said...

Dari segmen yang sama,

Saya dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html singgah sini dri segmen yg sama :) #grouptwilight. done follow youuu

po_oh ~montel~ said...

Hai , datang dari GROUP Spongebob Squarepants .
Done follow sini .

http://naksusu.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Cik Lady :) said...

kunjung balas dan follow sini :D

Anonymous said...

Tq datang singgah blog ME. Me dah follow sini jugak 255 . (:

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

balas kunjungan dan follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol