Saturday, May 4, 2013

Update Senarai hadiah Blogger Pinkish & Purplish



Holaa we meet again dalam segmen same ihih. Nak j0in klik SINI. Okeh just short entry nak update hadiah segmen Blogger Pinkish and Purplish. Hari tu tak sempat nak include skali. Semua skali akan ada 8 orang pemenang.


1st Lucky Purplish : Sweet Purple Diari
2nd Lucky Purplish : Sweet Photo Album


1st Lucky Pinkish : Sweet Pink Diari
2nd Lucky Pinkish : Sweet Photo Album




Random
Bawal Tribal x 1 ( Boleh pilih nak warna mana)

Random
Topup RM 5 X 3


Thanx pada sape-sape yang dah j0in trimas banyak-banyak trimas. Yang belum j0in masih sempat lagi klik SINI. Penyertaan sampai 5 Mei 2013 11.59 pm. Ajak kawan ramai-ramai j0in oke. And if korang ade segmen bezt bleh letak link kat kotak c0mment ni jugak, insya-Allah kalau ade kesempatan kite j0in. Sama-samalah kita support segmen sesama blogger. Happy blogging. J




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol