Thursday, April 18, 2013

Segmen : Gadis Blogger DSLR




First time j0in segmen dari FizGraphic. Before2 ni everytime nak join je msti ta sempat sebab selalunya fiz buat segmen skejap sangat. Kali ni takmau miss lagi dah. Mariii!!

Macam biasa sebab kite ni fanatik purple so nak doodle pakai baju warna purple and 
tudung dia warna light turqoise. cantik tak? cantik tak? 
tak dapat lagi pun rasa macam nak jerit eksaited dah ni..tehee~



SYARAT-SYARAT

1. Buat entry bertajuk Segmen : Gadis Blogger DSLR
2. Tempek banner kat atas dan backlink ke entry segmen nie.
3. Follow blog www.fizgraphic.com dan like page --> TEKAN
4. Sertakan Nickname, pilih warna tudung dan baju untuk doodle.
5. Tag 2 rakan blogger yang lain (pastikan depa taw)
6. Tekan button SHARE FACEBOOK di atas.
7. Copy link entry dan hantar ke ruangan komen di entry nie.



TAMAT : Tak sampai 24jam sahaja tau.

Nak Tag INI dan INI










Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol