Tuesday, May 7, 2013

Update Senarai Peserta Blogger Pinkish & Purplish



^_^ Assalamualaikum ^_^ 

First thing first nak trima kasih sangat-sangat dekat blogger-blogger pinkish and purplish yang sudi j0in 1st segmen Labyrinth. Anda semua memang  super awsome lah. Senarai peserta dah update  mula-mula target dalam 50 orang je j0in sebab first time buat kan tapi 50 + 5 lebih sikit dari jangkaan hehe. It is more than enough for me. Bertambah-tambah semangat nak buat segmen lagi lepas ni ihih!  So far baru sparuh je kite sempat blogwalking tu pun dah eksaited tengok korang-korang punya pic. Comel gila semua! Oke j0m blogwalking dan komen banyak-banyak kat entry masing-masing keyh. Pemenang akan diumumkan sabtu or ahad ni Insya-Allah, sebab blogger yang same kolaborasi dalam segmen ni yang akan pilih pemenangnya baru adil kan? and kalau boleh letak kat bloglist lagi bagus untuk tau apa-apa update. Senarai hadiah boleh tengok kat SINI. Happy blogging semua!

       purplish.html
      purplish.html
       purplish.html
55. http://nutyra.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html
56. http://nuraribahizni.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html


# Kalau LINK anda takde dalam list ni bagi tau ye. Jangan diam je tau takut terlepas pandang #







Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol