Tuesday, June 11, 2013

Thankyou 4 being so maneezzzz





For the first time I got a parcel all the way from south of malaysia. Lepas amik dari office fakulti tadi terus senyum sorang-sorang dengan diameter yang paling lebar semacam orang ada penyakit otak. Rasa macam nak terharu 15 hari  saje. Tsk tsk tsk.


Disebabkan sender ni fanatik kuat JDT tak pasal-pasal  aku pun jadi penyokong JDT. Sik hal. Yang penting dapat gift dari yang tersayangggg ceyyhhh! Thanks for the chocolate, boleh la makan time-time tengah stress final exam nih. The most sweetest yang tak berbelah bahagi is tha letter tengok tu siap ada bedak lagi..haih. Nanti sy kene diabetis sapa nak jawab??

# Thanx again. U will never know how precious it is to me # Tears #




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol