Wednesday, September 4, 2013

Nak cari sponsor



Assalamualaikum. 
Kura-kura dalam perahu, tengok tajuk pun dah tau. eheh.
Before2 ni buat segmen majoriti memang hadiah sederrian berhad so kali ni
nak offer la siapa-siapa yang baik hati nak jadi sponsor untuk next segmen.
 Ade tak? Ade tak?

* Hadiah barangan pos sangat di alu-alukan baju, tudung, shawl, novel, face mask, make up set. Boleh je.

Benefit?
Selain followers & fanpage mencanak-canak naik. 
Sponsor akan masuk dalam bloglist sampai akhir tahun.
Secondly, kalau sponsor ade blogshop, akan direview kat dalam blog 
dan kat saya punya fanpage skali.
Third, sponsor pun akan dapat hadiah *bookmark felt* bila habis segmen nanti. 
Kira macam penghargaan la selama kita bekerjasama hehe.

Kalau berminat boleh PM ya.








Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol