Monday, September 2, 2013

Pemenang GA Paisley Blouse & Tribal Square


Dah tiba masanya kan nak umum pemenang. Hah let we see who's the lucky ones  ^_^


(1)

Paisley Blouse

PM detail kat sini



(2)

Tribal Square

PM detail kat sini

(3)

Duit Raya

PM detail kat sini

(4)

Duit Raya

PM detail kat sini

Terima Kasih sangat kat sponsor sebab sudi sponsor duit raya and promote untuk GA ni. 
Para pemenang harap dapat PM detail bermula hari ni 2 September 2013-6 September 2013.
Jangan lambat tau sebab sabtu ni dah nak brangkat balik samarahan takut lepas ni buzy tak sempat pos dah okeyh. Congrates!

* Lepas ni nak buat segmen barang-barang Pre-Love. 
Kalau ada yang sudi nak sponsor PreLove item boleh PM jugak eh *













Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol