Thursday, November 7, 2013

Pencarian Sponsor!

Dekat 2 bulan tak update blog secara konsisten. Aku rasa macam takde masa tapi taktau masa tu pegi mana. Nak kata buat kerja tak jugak siap-siap. Bilik kat kolej ni pun da tak macam bilik dah. Bukan kata bilik je tuan punya bilik pun dah tak rupa orang dah. Bahana FYP. eh salakan FYP pulak. FYP kau pun tak nampak rangka lagi kan. Huk2 siryesly I am so bad in time management. Any suggestion blogger? Dah kene kawen ni. Biar suami jadi PA senang sikit hidup semua terjage. kehkeh.  Blog lagilah kesian. Tapi walau tak berupdate pun ade juga masih sudi singgah tengsss uoolllsss. Luvv u lahhh miahh.

Last GA hari tu ade bagi gift kat smua sponsor yang baik hati sangat sponsor GA kite. Setiap sorang dapat facemask dengan bookmark felt. Ade yang tak dapat lagi ke? rasanya smua dah dapat kan. Suka tak? suka tak? hehe tu je yang mampu nak balas budi baik kalian. Next time boleh jadi sponsor lagi kan. So, kite nak buat segmen lagi nih. Ade tak yang berminat nak jadi sponsor? Kalau ade bleh la PM kite keyh. Boleh dapat gift jugak d akhir segmen nanti ^_^

                                                        



Tarikh Segmen : Minggu Depan 
Hadiah sponsor : Topup / Aksesori / Barangan pos

Kindly PM  Labyrinth  if interested

Pencarian Sponsor telah ditutup ^_^





Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol