Tuesday, February 11, 2014

Specially written for Pregnant mommy



Assalamualakum.

Lama betul tak menaip kat sini. Almaklumlah uruskan hal dunia sampai diri pun da takde rupa perempuan dah. Haha. Ni pun curi-curi masa je sebab nak release kan minda dari journals. Tapi kali ni punya entry pun pasal thesis jugak. Selagi tak abiz blaja nohoromm la nak lepaskan diri dari segala macam assignment. Clear tak gambar kat atas tu? Nampak tak cube bace sikit. Yess. Kitaorang tengah conduct satu survey berkenaan perinatal mental health. So, we all amat memerlukan ibu-ibu mengandung ni untuk jawab we all punya borang kaji selidik. Tak susah pun just thick2 je sebab nak tau kadar kesihatan mental ibu-ibu semasa mengandung. And for the appriciation we all ade sediakan sedikit gift. DIY ok. Handmade hasil kerja tangan sendri. Menangis punya kalau tengok. hik2. Kriteria nye mestilah perempuan yang mengandung lah. So ade tak yang sudi? Kalau ade just PM kat facebook je eh then kite attach borang tu kat fb untuk di isi. Lepas 3 hari send kat kite balik and nahh dapatlah gift dari kitaorang. Agak susa kitorang nak cari responden especially kat klinik sbb ramai yang takde mase. Jangan risau borang tu takde unsur-unsur peribadi semua yang berkenaan sepanjang tempoh mengandung.



DIY Baby headband


Cupcake Baby Handkerchief inspired by BigKLittleG.blogspot.com



Baby Sock
Ni je lah yg dapat kite bagi. Yelah student kan. Nak bagi gempak2 tak brape mampu la pulak..hehe
We need 15-20 people. So, just pm Labyrinth and mention 'Im a pregnant mommy' . Nnt kitorang bg feedback keyh.


*Alhamdulillah responden dah cukup. Terima kasih sangat-sangat. Selagi saya pegang ijazah ni selagi tu saya akan kenang jasa sis-sis semua. May Allah bless u, your future baby and your family. Semoga baby and mommy sihat-sihat selalu ya.*




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol