Wednesday, January 22, 2014

Gift Untuk sponsor + Nak cari sponsor



Assalamualaikum.

eh lame gila tak muncul. Biaselah, kalau da balik rumah facebook, blog, insta nohoromm la nak bukak. Tv lagi interesting okeyh. hehe. Hah tengok bookmark kat bawah ni comel tak comel x? ni lah gift yg janji nak bagi kat sponsor untuk GA 'blogger hawt' yg lepas tu. Insya-Allah esok da boleh pos. Sorry eh lmbat sbb baru habis exam and ade jugak pemenang untuk segmen yg kite sponsor recently esok pun akan di pos jugak keyh. So, kite nak cari sponsor lagi untuk next GA insyaAllah minggu depan start. Kalau ada yg sudi nak sponsor boleh PM keyh. Barangan yang amat dialu-alukan adalah sebarang bentuk barang-barang kih2. Kalau boleh, kalau boleh lah tanak barangan blog macm bloglist ke header ke tamau eh.  Kalau ada yang sudi boleh PM eh. Insya Allah korang pun boleh dapat gift jugak di akhir segmen nanti.



pm sini : Labyrinth




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol