Sunday, March 16, 2014

Artwork maha comel


Awal sem memang free sangat. Rasa lain macam pulak bila takde kerja. Kelas pulak satu hari satu. Alahai tolonglah bagi kerja. Nanti bila da start release assignment baru ko tau langit itu warnanya biru. ahah. Sebenanrnye takde idea nak taip ape. Tapi nak taip jugak. Tapi tak tau. Puas dah google itu ini, usha beutifulnara, kuak lentang atas katil, lawan cakap dengan cicak, mandi sampai 1 jam. Arghghgh. Ape la nak buat ni? Kan bezt kalau ade baby mesti tak boring. Weyy dah kanape cakap pasal baby ni?? tak kawen lagi hokeyy tak kawen lagi.

Sejak buat research pasal mommy and baby ni semua persatuan and kelab-kelab ibu mengandung aku join. Haha. Nak carik responden punya pasal. Imagine je lah daripada 80 orang kitorang kene carik, pastu supervisor dah naikkan ke 100 lebih. Memang gigih sangat carik ibu mengandung sampai seratus lebih tu kan. Kat situ macam-macam input aku dapat. Dari yang light-light sampai la tahap yang sensed-sensed tu. Ahha gelak-gelak sendiri je bila bace those question, answers and comment tu semua. Tapi baguslah kekadang benda yang geli-geli yang takde orang berani nak tanye tu la benda yang paling penting skali. Good job mommys. U really inspired me untuk kawen sejurus lepas habis blaja nanti kihkih.

Ni, nak show off sikit aku punya artwork mahakarya cinta (dasyat betul artwork aku ni). Kalau buat benda cenggini tak boleh buat kat rumah. Mak suka sangat tanya "kenapalah suka buat benda remeh ni". Entah la mak. Takde skema jawapan. Sebab suka. Hehe. Memang all time feveret lah. Sampai satu ketika pernah ade niat nak bagi boypren baju melayu hasil tangan sendiri. Tapi tak jadi sebab takde mesin jahit. And aku pun tak gila nak jait guna tangan buat baju untuk dia. Sengal ape brape minggu nak siap tu? iolls buzy okeh. haha.



Hah ni da siap sikit gift-gift yang nk di pos kat pregnant mommy yang sangat baik hati sudi tolong isi borang tempoh hari. Terima kasih banyak-banyak. Kalau takde akak-akak yang nak tolong saya, saya tak tau la nak jawab ape kat supervisor. Sorry tau kite lmbat sikit pos ni sebab kalau boleh nak pos smua skali senang sikit tak la ulang alik pegi pejabat pos.


Ini untuk gegurl. Eee mesti chomell bile awak pakai nanti kan hehee. 


       Tapi yang baby boy punya terlupa sangat nak snap gambar dah pack baru teringat.

                                  Thank You semua ^_^ nak tengok previous entry klik SINI







Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol