Saturday, April 19, 2014

Happy Anniversary

Rebut peluang menang Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best Wishes , Monopod x 2 : Random.Org , 100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark . Siapa yang berminat sila tekan banner di atas . Terima kasih :)




Assalamualaikum. Masa tengah blogwalking ternampak pulak segmen ni. Sangat-sangatlah eksaited nak join. Maklumlah kite suka bab-bab kawen-kawen ni. haha. Dah taip entry separuh dah tibe-tibe terperasan pulak yang segmen ni tutup pukul 9 malam. Laa awat awal sangat. Kechewanyaa. Takpe-takpe. Anggap je ini doa ikhlas dari zaf untuk Mrs Zara and Husband ok. First thing first, Happy Anniversary *bunyi tepuk tangan* haa kemahen ade sound effect tau. ihih. Alhamdulillah kak Zara dapat mendirikan rumah tangga di usia muda. Kalau tak silap mase 22 tahun la kan? I can see how happy you are with your family. Yelah kita budak-budak perempuan ni kalau tanya salah satu impian mase kecik-kecik dulu mesti nak kawen kan. And you are now one step forward. Zaf doakan  kak zara and husband dikurniakan baby yang chomel-chomel untuk meramaikan lagi umat nabi Muhammad S.A.W. May your future little caliph be as nice as both of you.


Last but not least, happy


















Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol