Monday, July 23, 2012

Aku terJah! Aku Follow! Apekah itu?



Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu??
Melodi ker hape terjah-terjah ni? haha.
Tengah-tengah blogwalking terjumpa blog myideakini.com nih


Kenape nak j0in??
Nak tambah kenalan lagi lah, kite kan newbie.
Semoga dapat eratkan lagi silaturrahim antara blogger-blogger lama dan baru 
disamping bertukar-tukar ilmu dalam arena blogger ni. wahh. kemahen.


Nak invite,




24 comments:

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum Zafirah,

Thanx for join...kenapa tak copy je link entri ni masuk terus ke entri MYideakini...Letak link blog je...Satu lagi kena tag sorg je lagi kemudian 3 followers tu wajib kena follow MYideakini...itulah syaratnya....ahaks :-)

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Salam Ramadhan & Salam Perkenalan ...

Dari segmen yang sama :)

aisyah humaira' said...

niera follow sini :)
http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Anonymous said...

thanks. dah follow sini balik. rerajin laa ke blog mimie. :)

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Lieya Syaira said...

bw sini selepas subuh. :)
http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
jom join segmen lieya.
http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

HanaNabihah said...

Salam. Hai Zaf! Hana datang terjah balik! sambil follow mollow. hihi. Salam perkenalan. =D

Nurlyla said...

turut serta segmen yang sama :)

zafiRah said...

salam perkenalan jugak hihi ^_^ rajin2 la dtg sini ye.

zafiRah said...

thankyou ^_^ done follow back

zafiRah said...

dah follow Nurlyla :)) salam perkenalan..

Che Rosliza Che mat said...

datang follow sini..

Anonymous said...

http://majirashid.blogspot.com/

tips:widget follower letak paling atas ye.Baru orang sng nak follow.tq


menjengok belog di petang ramadhan

zafiRah said...

owkeh ^_^ nanti kite tuka letak atas. jemput dtg lagi ye :))

SemanisRedVelvet said...

done folo dari segmen yg sma..kekekee

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Hye balas kunjungan dr segmen yg sama done follow awk..:)

http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Panda Boy said...

follow dari segmen yg same

http://pandaboystory.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

nadia farhana said...

dari segmen sama :) selamat bersegmen ^^
http://yayaonly.blogspot.com/2012/08/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

aynora nur said...

selamat bersegmen, dah follow lama dah..

Hanif Idrus said...

Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Salam kenal dan follow
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower
Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Anonymous said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

ct cheery said...

terjah sini dri segment yg sama..meh dtg blog cheery

http://ctcheery87.blogspot.com/2012/10/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

M. Sofyan Daud said...

Kunjungan di pagi hari, dan menyempatkan Join.

di tunggu Join baliknya :)

http://karyakuringharatis.blogspot.com/2013/02/info-bisnis-online-daftar-langsung.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol