Sunday, July 8, 2012

h0mmy

       wohoooo..Banting I'm back! giller tak rinduu Banting, rindu rumah dah 4 bulan tak balik, belum nak citer lagi caner dalam tengah2 exam week asek mimpi2 jer tengah naik flight balik semenanjung.. Nak balik selalu? oh tidak, k0yak la d0mpet abah n mak nanti. Orang Sarawak kata ape?  " Sronok bah blaja sitok mun balit nek belon jak".  Ya iyalah, sronok juak, mun sik ada 300 sik payah brangan mok balit. kan? haha. Tapi takpe-takpe finally jejak jugak kat Selangor. Jauh dari family itu sangat2 tak best oke. But satu jer nikmatnyer, bila kita jauh ni bile tyme balik sangat2 la rase exited. Orang semenanjung pun ta sabar2 nak jemput warga b0rneo ni balik hihi n sebab tu la aku memang hargai sangat2 every h0ur, every second setiap aku kat rumah.. There is n0 other places as perfect as my h0me sweet home. Bertambah manis bila kita kat rumah dapat makan semua sajian yang enak2..Bukan nak kutuk, nak bagi tau jer makanan kat saner tak bezt, tak menepati citarasa. Sorry ye Samarahan, Banting is much m0re better than you..hihi.





Bye2 Kuching nak balik dah..jumpe lagi 2 m0nths from now okie? ^_^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol