Wednesday, August 29, 2012

Samarahan where my w0rld belongs


      Satu hari sampai dua entry aku balun. Kalau datang mood-mood malas tu mau sebulan jugak tak menaip kat sini. Hari ni rajin. Mungkin 3 atau 4 entry mungkin? hehe memang la aku 'banyak' masa sangat nak menaip kan. It comes to the end of semester break. Tanpe aku sedari, tapi rasanya lebih kepada buat-buat tak sedar yang cuti tinggal dua minggu je lagi. Sumpah tak tipu dua minggu je. Ya Allah, mestikah aku berpisah lagi dengan rumah dan segala isi rumah? Semoga satu tahun setengah akan datang ni akan meluncur pantas, sepantas pegasus di awanan. whoah! Nak cepat-cepat habis degree lepastu nak further study kat semenanjung. Nak buat master kat UKM. 40 minit je dari rumah. Awesome giler. Dua minggu yang ada ni akan digunakan sebaiknye. Prepare segala benda nak angkut naik flight. Register c0urse. Assignment.  Homesick. Arghhh. Da start pening dah.











4 comments:

Sue PeLik said...

huhuhu sob2 tak lama dah tuh. :))

zafiRah said...

ha'aa tak lama dah..sedih..lame lgi bru dpt balik -_-

~PILOT LOVER~ said...

biase lah tu.. nak habiskan degree ni mcm rasa lama sgt kan...heheh tak pa...keep moving ye.. gud luck kat sana

zafiRah said...

insyAllah..awk juga gudLuck.. :)
Jemput la dtg saner..boleh jalan2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol