Monday, September 3, 2012

Give away by umiyumi




*klik*


Post kali ni adalah join give away dari umiyumi
Yang hadiahnya adalah kuali/wok Tefal bersaiz 28 cm.
Biase nye mak-mak suka ni, tapi kali ni aku rasa macam nak pulak.
Sebab aku nak bawak balik Unimas supaya aku boleh masak makanan yang lazat-lazat
tanpa mengharapkan masakan kafe BRC yang tak best tu. Haha. So kalau la ada rezeki dapat menang kuali ni aku tinggal beli dapur elektrik je. Dapat la save duit sikit. Almaklumlah orang jauh nak rase air tangan mak sebulan sekali pun belum tentu, kene masak sendiri lah kesimpulannya.
Kepada kamu-kamu yang nak rebut hadiah ni jugak. Mari lah j0in *klik gamba ye* . 
Biar same-same kita berebut hehe.




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol