Friday, February 22, 2013

Guava man



Aku suka je tengok drama korea tapi tak bermaksud aku suka lelaki spesis begitu. The worse part memang aku takbleh beza sangat muka dorang sebab macam same. Cuma tengok tapi tak bernafsu. Aku pun tak nak lah bersanding nanti laki aku lebih LAWA dari aku. Kira takde lah anti k-pop sampai terniat nak j0in venture haters korean pop ni. Like what I said before aku memang henjoy layan movie-movie dorang. Cuma jangan tanya  lah sape name pelakon-pelakon tu siryes kene google dulu esok baru aku boleh  bagi tau kau. 

Bagi aku lelaki idaman suppose to be tough, muka tanned-tanned cket tapi masih di tahap normal  macam orang-orang melayu kita and ade nampak air muka kegagahan nya tu once kau berpaling buat petame kali, kedua dan ketiga padanya . Ceahhh.

To me, lelaki jambu ni just nice to see, nice to watch, tapi tak trigger pun perasaan suka atau cinta. Dulu lah. but End up dengan si jambu jugak  :P #cakaptaserupabikin kahkah! Ramai orang  cakap dia cantik. Arghh abeh aku ni cemane tak cukup cantik lah eh?  Mula lah terasa tercabar kat situ. Tapi makcik aku kate takpe biar cantik asal jangan lembut. Part tu aku memang bersyukur sangat. Hahaha. 

Itu lah orang tua-tua pun dah cakap nak suka jangan berlebihan, nak benci jangan nak over sangat. Tapi itulah yang interesting nya hidup kekadang kita dapat belajar coop dengan benda-benda di luar jangkaan. Yang kita nak tak semestinya kita dapat and yang kita tak bape bekenan pada mulanya itulah yang sangkut. Tapi once you experience it, it is not that bad as what you think before. So far aku selesa dengan keadaan aku dan dirinya.











Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol