Monday, May 13, 2013

Pemenang Segmen Blogger Pinkish & Purplish



Assalamualaikum :)
Semua mesti tertunggu-tunggu sape pemenang untuk blogger pinkish and purplish tu kan kan? Sebenarnya da dapat result jumaat lepas dah.. Tapi tak sempat nak update. Haih! update benda lain sempat lah pulak kan? hehe.. maaflah sibuk ke lain segmen sendiri di anak tirikan. Oke! berikut merupakan senarai pemenang yang super duper lucky. Actually korang memang sweet, colection korang santik menggila. Ada yang peminat tegar pink, purple, hello kitty  rasa macam nak pegi je rumah dia tengok sendiri depan mata. Luckily uollz j0in boleh bleh pamerkan collection masing2 kan. Seperti mana yang dah dijanjikan pemenang peserta dipilih oleh blogger niera dan sya. Tahniah!. Kalau bleh nak bagi hadiah kat semua contestant tapi apakan daya tak termampu pulak. Maybe next segmen bleh buat semua yang join semua dapat hadiah kan. Oke-oke tanak melalut lagi j0m tengok senarai pemenang. Kepada yang tak bernasib baik takmuh sedih2 eyh atleast kita dapat lah blogwalking sambil cuci-cuci mata kan :)


1st Lucky Pinkish ( Pink Diary)

2nd Lucky Pinkish  ( Photo Album)

1st Lucky Purplish ( Purple Diary)

2nd Lucky Purplish  ( Photo Album )

Bawal Tribal ( Sila pilih warna  kat sini )


Topup RM 5





# PM nama, alamat dan  menang hadiah apa pada sy kat LINK ni before khamis ni oke :) #


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol