Thursday, June 6, 2013

Jom try Assign j0b!!



Okeh memula prasan ade blogger update pasal assign job. Tapi tak brape amik tau, pasal banyak sangat buku yang belum diselak dan hadam dengan jayanya. Next week exam tahu??
Tapi bila prasan buat kali kedua ramai pulak tak putus-putus update pasal ni terasa nak usha sesaat dua.
Tu dia sign up je dapat 2 rengget. Then kalau ajak kawan sign up dapat 1 rengget. Sape nak bagi??
moh le sign up untuk assign job ni. Atleast dapat la dua rengget tu kan? hikz. Then kalau nak income lebih bleh klik kat available job tu ikut arahan dia..then taraaa. Hah kalau da cukup 30 dah bleh cashout dah. J0m!

Klik sini dan sign up sahaja lepas tu dapat duit raya RM2. :)



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol